Ana Sayfa
Duyurular
Staj Duyurusu

STAJ DUYURUSU

Değerli Öğrencilerimiz,

Ülkemizin ve dünyamızın içinde bulunduğu pandemi-COVİD_19 sürecinde sizlerin sağlığı bizler için çok değerlidir. Bu yüzden Bilgisayar ve Bilişim Mühendisliği Fakültesi olarak bu süreçte eğitiminizin ve eğitim işlemlerinizin uzaktan ve kolay bir şekilde sürdürülebilmesi için elimizden geleni yapmaktayız.

Bu Kapsamda Zorunlu yaz staj başvuru süreçlerini kolaylaştırmak ve sonuçlandırmak adına yapmış olduğumuz çalışmalar ile ilgili duyuru metinleri aşağıda sunulmuştur. 2020-2021 Güz döneminde zorunlu staj dışında en fazla bir dersi olan (bahar dönemi ders sayısına bakılmaksızın) öğrencilerimiz, bahar dönemi başlangıcına kadar stajlarını örgün veya Uzaktan (Ödev Proje Şeklinde) yapabilecektir. Yapmak istediğiniz staj şekline göre ilgili duyuruyu tıklayıp işlem adımlarını takip ederek başvurularınızı oluşturunuz.

  • Güz Yarıyılı Stajını Örgün (Bir işyeri ile anlaşmış ve 20 günlük stajını bir fiil firmaya giderek veya uzaktan firmanın belirlediği şekilde tamamlayan), olarak gerçekleştirecek öğrencilerimizle ilgili Duyuru için Tıklayınız
  • Güz Yarıyılı Stajını Uzaktan (Ödev-Proje) şeklinde Yapacak öğrencilerimizle ilgili Duyuru için Tıklayınız