Ana Sayfa
Akreditasyon

UZAKTAN STAJ BAŞVURUSU

UZAKTAN STAJ BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU

 

Sakarya Üniversitesi Senatosu’nun 28.01.2021 tarihinde 574 sayılı toplantısının ‘3’ nolu kararı gereğince;

Bahar yarıyılında Sakarya Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 7. Maddesinin 2. Bendindeki derse yazılma kurallarına uygun olmak koşulu ile mezuniyet durumunda olanlar yüz yüze veya uzaktan staj yapabilmelerine karar verilmiştir.

  • Bu karara göre, 2020-2021 Bahar döneminde Uzaktan staj yapmak isteyen Bahar Yarıyılı sonu itibariyle mezun durumundaki öğrenciler, Bahar dönemi sonuna kadar Uzaktan Staj süreci aşağıda belirtilen şekilde uygulanacaktır. Uzaktan Staj başvuruları Google Form Linki üzerinden başvuru yapılmak suretiyle gerçekleştirilecektir.

Uzaktan Staj Başvuru Linki

https://forms.gle/3NyexCjA2sNiPeFC9

  • 2020-2021 Bahar dönemi sonu itibariyle mezun durumda olacak öğrencilerimiz, bahar dönemi sonuna kadar stajlarını bu kapsamda yapabileceklerdir.
  • Yukarıda Belirtilen link üzerinden tek staj türü seçerek başvurunuzu oluşturabileceğiniz gibi aynı zamanda durumunuza göre her iki staj türünü seçerekte başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödev ve Proje konuları, Google formlarda belirlenmiş olup hangi konu üzerine çalışılmak isteniyorsa o konu seçilecek ve o konu üzerine ödev yada proje hazırlanacaktır.
  • Seçilen konu üzerine proje ve ödevin tamamlanma süresi, Google formlar üzerinden başvuru tarihinden itibaren 20 gündür.
  •  Öğrencilerimizce seçilen ödev ve proje konuları http://www.cs.sakarya.edu.tr/sites/cs.sakarya.edu.tr/file/fakulte_staj_defteri.pdf linkinde yer alan Fakülte Staj Defteri formatında hazırlanacak olup, elle doldurulacaktır.
  • Fakülte Staj Defterinin ilk sayfasında yer alan “İşveren veya Yetkilisinin Adı-Soyadı, İmza Kaşesi” ve Her sayfa sonunda yer alan “Staj Amirinin Adı soyadı, İmzası” kısımlarının doldurulmasına gerek yoktur. Fakülte Staj defteri ilk sayfasında yer alan fotoğraf kısmına öğrenci resminin bulunması ve her sayfa sonunun öğrenci tarafından imzalanması mecburidir. Süresi içinde teslim edilmeyen ödev/proje değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Öğrenciler verilen ödev ve projeleri proje teslim süresi (Google formlar üzerinden başvuru tarihinden itibaren 20 gün) içinde tamamladıktan sonra PDF Formatında taratarak öğrenci numarasının son rakamına göre:

Donanım Stajı için

0-4 arası olanlar; huseyind@sakarya.edu.tr

5-9 arası olanlar; nbogur@sakarya.edu.tr

 

Yazılım Stajı için

ahmetarslan@sakarya.edu.tr

İlgili öğretim elemanına E-Posta olarak ileteceklerdir.

  • Uzaktan Staj Başvurusu linki; 2020-2021 Bahar dönemi sonu itibariyle mezun durumda olabilecek öğrencilerimizi kapsamaktadır. Bu link üzerinden beyan verip proje veya ödev konusu üzerine proje veya ödevinizi tamamlamış olsanız dahi değerlendirme sürecinde beyanınıza aksi bir durumun tespiti halinde stajınız değerlendirmeye alınmayacak yok hükmünde sayılacaktır.