Öğrenciler İçin Arge Uyum Programı Başvuruları

Öğrenciler için ARGE Uyum Programı Başvuruları

Öğrenci ARGE Uyum Programı; öğrencinin öğrenimi boyunca ARGE ve AKADEMİK deneyim kazanması için iç yada dış kaynaklı proje çalışmalarına, araştırma laboratuvar faaliyetlerine ve/veya bölüm öncelikli araştırmalarına katılmasını ve öğrencinin belli bir alanda uzmanlaşmasını amaçlamaktadır.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrenci ARGE Uyum Uyum Programına başvurmak isteyen öğrencilerin ekteki dilekçeyi doldurup imzalayarak ekleriyle birlikte ahmetarslan@sakarya.edu.tr  mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Öğrenci ARGE Uyum Programına sadece 2020-2021 güz döneminde kayıt yaptıran 1.Sınıftan gelen I. Öğretim 2. sınıf öğrencileri başvuru yapabilmektedir. Daha detaylı bilgi için ekteki Öğrenci ARGE Uyum Yönergesi ve şablonuna bakınız.

Son Başvuru Tarihi: 18.10.2021 Pazartesi