Önemli Duyuru: "bsm 466 Bilgisayar Görmesi" ve "bsm 448 Pratikte Bt ve Bs Uygulamaları" Ders Kontenjanlarında Güncelleme

Önemli Duyuru: "BSM 466 Bilgisayar Görmesi" ve "BSM 448 Pratikte BT ve BS Uygulamaları" ders kontenjanlarında güncelleme

BSM 466 Bilgisayar Görmesi ve BSM 448 Pratikte BT ve BS Uygulamaları derslerine derse yazılma döneminde yoğun bir talep olduğundan dolayı bu derslerin kontenjanları diğer seçimlik dersler ile aynı olacak şekilde 18.02.2021 tarihinde güncellenecektir. Belirlenen kontenjanın üzerinde kalan öğrencilerin ders kaydı sistem tarafından bu derslerden silinecektir. Bu dersleri seçen öğrencilerimizin mağdur olmamaları için sistem üzerinden ders kayıtlarını kontrol ederek, kontenjanları uygun olan diğer seçimlik derslere kayıt olmaları gerekmektedir.