İş İlanı

İŞ İLANI

FINTECH YAZILIM HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ firmamız için; Sakarya Teknokent lokasyonunda birlikte çalışacağımız Junior/Mid/Senior Python Developer takım arkadaşları aramaktayız.

Python Developer

• 4 veya 2  yıllık üniversite , yüksek okullardan mezun veya okuyan (Tercihen Bilgisayar Mühendisliği veya ilgili bilgili bölümlerinden)
  • Programlama / Kodlama becerisi yüksek (Tercihen Python/Django /Flask teknolojileri ile çalışmış),
  • Web servisleri, RESTful API gibi kavramları biliyor olmak,
  • Açık kaynak teknolojilere ilgi duyan,
  • Döküman takibi ve problem çözümü için yeterli seviyede İngilizce bilgisi,
  • Optimize ve tekrar kullanılabilir kod geliştirebilen,
  • Versiyon kontrol sistemi olarak GIT kullanmış,
  • Zaman planlamasına sadık kalabilen,
  • Ekip çalışmasına yatkın.
  • Sakarya'da ikamet eden,

Junior , Mid,  Senior Python  Developer’lar arıyoruz.

İlgilenen adaylar hr@fintechyazilim.com mail adresi üzerinden hızlıca bizimle iletişime geçebilirler.

Front-end Developer

• 4 yıllık üniversite , yüksek okullardan mezun veya okuyan (Tercihen Bilgisayar Mühendisliği veya ilgili bilgili bölümlerinden)
  • Web Service teknolojilerinden REST, JSON, XML ile çalışmış,
  • Popüler Admin Dashboard Theme/Template’leri ile çalışmış , SASS veya LESS ile dinamik CSS yazma konusunda deneyimli
  • Web Uygulaması geliştirme araçlarını kullanan (Git, Eslint, Babel, Webpack,NPM)
  • Sorumluluk sahibi,
  • Takım çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen ve iletişim yeteneği yüksek,
  • Daha önce mobil/responsive arayüz kodlamış,
  • UI/UX /mockup desing kavramlarını bilen,
  • Material design konusunda bilgisi olan,
  • Front end alanında güncel gelişmeleri ve yeni teknoloji trendlerini takip ederek kullanma konusunda girişimci,
  • Analitik düşünme, sorun çözme ve sistem geliştirme yeteneğine sahip,
  • Teknik dökümanı analiz edebilecek seviyede İngilizce bilgisine sahip.
  • Sakarya'da ikamet eden,

Junior ,Mid, Senior Front-end Developer’lar arıyoruz.