Yeni Öğrencilerimizle Tanışma Toplantımız ve Oryantasyon Eğitimimiz
Yeni öğrencilerimizle tanışma toplantımız ve oryantasyon eğitimimiz

Bölümümüzü yeni kazanan öğrencilerimizle tanışma toplantımız 23 Eylül tarihinde gerçekleştirildi. Bölüm başkan yardımcımız sayın Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Yurtay’ın organize ettiği toplantıya, birinci ve ikinci öğretim öğrencilerimizin yanı sıra bölüm başkanımız sayın Prof. Dr. Cemil Öz, bölüm başkan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ferhat Dikbıyık ve tüm bölüm üyeleri iştirak etti. Bölüm araştırma görevlilerinden Özgür Çiftçi, bölümümüzde görev alan öğretim üyelerinin tanıtımından sonra, bölüm müfredatı hakkında bilgiler verdi. Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı sayın Prof. Dr. Cemil Öz ise nasıl bir üniversite ve üniversiteli olunmalı sorularının cevabının aradığın konuşmasından sonra, Yrd. Doç. Dr. Ferhat Dikbıyık müfredatta yer alan derslerin önemini ve mesleki yaşamdaki gereklilikleri anlattı. Öğrenci topluluk(Bilgisayar Topluluğu, IEEE Topluluğu, Siber Güvenlik Topluluğu, Özgür Yazılım Topluluğu başkanlarının kendilerini tanıtmalarının ardından son bölümde öğrencilerden gelen sorular cevaplandı.