Bahar Dönemi Umde Öğrenci Onayı

Bahar Dönemi UMDE Öğrenci Onayı

2023-2024 Bahar dönemi UMDE için MUYS sistemine başvuruda bulunan ve şartları sağlayan (bütünleme sonucu bekleyenler hariç) öğrencilerin firma atamaları yapılmıştır. 02.02.2024 Bugün 13:00'e kadar https://muys.sabis.sakarya.edu.tr/ adresinden giriş yapıp öğrencilerin firma atamalarına onay vermeleri gerekmektedir. Eğer öğrenci atanmış olduğu firmada çalışmak istemiyorsa sisteme giriş yapıp, atamayı reddetmesi gerekmektedir. Firma atamasını reddeden veya 13:00'e kadar onaylamayan öğrenciler pazartesi ders seçme haftasında UMDE yerine 3 teknik seçmeli seçecek ve UMDE'den vazgeçmiş olacaklardır. Bütünleme sınavı sonucunu bekleyen öğrenciler en geç 04.02.2024 Pazar günü 13:00'e kadar harf notu sonuçlarının tamamlanmış olması gerekmektedir. Bu tarihten sonra sonucu belli olmayan öğrenciler UMDE hakkını kaybedecek ve ders seçme haftasında UMDE yerine 3 adet teknik seçmeli seçeceklerdir. Firma atamasını onaylayan öğrenciler ders seçme haftasında sadece UMDE, Bitirme Projesi, Staj (varsa) ve 1 adet Üniversite ortak seçmeli ders seçeceklerdir. UMDE ile birlikte teknik seçmeli ders seçen öğrencilerin UMDE ataması iptal edilecektir.