Ana Sayfa
Duyurular
Kısmi Zamanlı Çalışma Bursu

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BURSU

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BURSU
(İDARİ İŞLERDE ÇALIŞTIRILACAKTIR)

Fakültemiz idari birimlerindeki işlerin yürütülmesine yardımcı olmaları için 2547 Sayılı Kanunun 46. maddesi ve buna bağlı olarak yayımlanan;Yükseköğretim Kurumlarında Kısmî Zamanlı Öğrenci Çalıştırılabilmesine İlişkin Usul ve Esaslar; çerçevesinde, 2023- 2024 eğitim-öğretim yılında bütçe imkânları çerçevesinde sınırlı sayıda Kısmi Zamanlı Öğrenci çalıştırılması amaçlanmıştır. Bu kapsamda biriminizin  “Teknik Servis” ve “İdari Ofis” lerinde çalıştırılmak üzere 2 öğrenci kontenjanı tahsis edilmiştir.
Dönem içerisinde Asil Listede yer alan öğrencilerden işe başlamayan/işten ayrılan/işine son verilen öğrenci olduğu takdirde, bu öğrenciler yerine sırasıyla “Yedek Liste”de yer alan öğrenciler işe alınacaktır.
 
Ekte yer alan formun doldurularak 08/11/2023 Çarşamba gününe kadar Yazı İşleri Biriminde görevli Esra YÜZKOLLAR’a (1251 nolu oda) teslim edilmesi gerekmektedir.

DEKANLIK

NOT: Form ekindeki istenen belgeler liste kesinleştikten sonra Öğrencilerden istenecektir.

Ayrıca Mühendislik Fakültesi idari birimlerindeki işlerin yürütülmesine yardımcı olmaları için “3” öğrenci kontenjanı tahsis edilmiştir. Fakültemiz bölümlerinin 3.ve 4. Sınıf öğrencileri müracaat edebilirler. İlgili formun Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Fakülte Sekreterliği/Yazı İşleri birimine teslim edilmesi gerekmektedir.