Şenpiliç Haşim Gürdamar Burs Başvurusu

ŞENPİLİÇ HAŞİM GÜRDAMAR BURS BAŞVURUSU

Yeni burs başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin ekte yer alan sadece başvuru formunu doldurup imzalayarak, 13.10.2023 17:00'a kadar Fakülte Dekan Sekreteri Burcu KÜTÜK'e elden teslim etmeleri gerekmektedir. Değerlendirme sonucunda burs almaya uygun görülen öğrencilermizden aşağıdaki evraklar telep edilecektir. Bu sebeple forma yazılan bilgilerin doğruluğu önem arz etmektedir. Aksi durumlarda burs talebi rededilecektir.

•            Vakıfbank IBAN no

•            1 Adet fotoğraf

•            Kimlik Fotokopisi

•            İkametgâh belgesi

•            Vukuatlı Nüfus kayıt örneği

•            Savcılık belgesi

•            Ailenin geçim kaynağını gösteren belge

•            Öğrencinin kaçıncı sınıfta olduğunu gösteren yeni tarihli resmi okul belgesi

•            Transkript belgesi

•            Eğitimi süresince herhangi bir disiplin cezası almadığına dair okul yönetiminden alınmış belge

•            YEKÜV Burs başvuru formu – ekte

•            KVKK formları – ekte

Daha önceki dönemlerde burs alan öğrencilemizin bursu devam edecek olup, aşağıda yazılı olan belgeleri Dekan Sekreteri Burcu KÜTÜK'e 20.10.2023 17:00'a kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

•            Savcılık belgesi

•            Transkript belgesi

•        Eğitimi süresince herhangi bir disiplin cezası almadığına dair okul yönetiminden alınmış belge