Medipol Bigg Girişimcilik Destek Programı

MEDİPOL BİGG Girişimcilik Destek Programı

İstanbul Medipol Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinin MEDİPOL BİGG projesi ile TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı Uygulayıcı Kuruluşu olduğu 2023/1 BİGG çağrısı açılmıştır. İstanbul Medipol Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve proje ortakları Ankara Medipol Üniversitesi, Türk Alman Üniversitesi, Lokman Hekim Üniversitesi Teknoloji A.Ş. ve Dijitalpark Teknokent iş birliğinde MEDİPOL BİGG projesiyle, girişimci adaylarına fikir aşamasından ticarileşme aşamasına kadar destek verilecek, teknoloji ve bilgi aktarımı sağlanacaktır.

Teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerinin TÜBİTAK tarafından desteklenmesini sağlamak için 450.000 TL yatırım desteği sağlayan TÜBİTAK 1512 BİGG (Bireysel Genç Girişim) Desteği Programı 2023/1. Dönem Çağrısı başvuruları alınmaya başlanmıştır. Çağrı kapsamında 30 Nisan 2023 tarihine kadar ön başvurular alınacaktır.

Çağrıya ilişkin detaylı bilgi https://tto.medipol.edu.tr/tr-TR/Detail/bigggen-liyoruz web adresinde yayınlanmıştır.