Ana Sayfa
Duyurular
Kriz İletişimi Haketonu

Kriz İletişimi Haketonu

Ülkemizde yaşanan afetler neticesinde iletişim kanalları kesilmektedir. İletişim afet öncesinde olduğu gibi sonrasında da hayat kurtarmak için en önemli unsurdur. Dolayısıyla afet sonrası iletişimin devamını sağlayacak teknolojik yeniliklere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu itibarla Kriz İletişimi Hekatonu'nu düzenlenerek, yenilikçi teknolojik çözümler üretmek istenmektedir.

Etkinlik vesilesiyle üniversiteler, kuluçka merkezleri, startuplar ve teknoparkların, kendi alanlarındaki uzmanlıklarını birleştirerek, afet durumlarında hayat kurtaracak teknolojik çözümler geliştirmelerine imkan sağlanacaktır. Katılımcıların 48 saat boyunca gruplar halinde çalışarak, afet durumlarında hayat kurtaracak teknolojik çözümler geliştirmeleri, yaratıcı fikirler ortaya koymaları beklenecektir.

Ekinlik sonunda geliştirilen çözümler, bir prototip halinde sunulacak ve jüri tarafından değerlendirilecektir. Kazanan takımın projesi hayata geçirilerek, insan hayatını koruyacak teknolojik bir çözüm olarak sunulacaktır.

28-29-30 Nisan 2023 tarihlerinde Türkiye Spor Yazarları Derneği Etkinlik Merkezi'nde gerçekleşecek olan Kriz İletişimi Hekatonu'na katılmak isteyenler başvurularını www.kriziletisimihekatonu.com adresinden yapabilecektir.