Bilişim Günleri

Diplomanı aldıktan sonra ne yapacağın hakkında kararsızsan, akademisyen olarak kalmanın mı yoksa sektöre girmenin mi sana daha uygun olacağından emin değilsen, büyük bilişim şirketlerinin mülakatlarından ve özgeçmiş taramalarından nasıl geçeceğini bilemiyorsan Sabancı Üniversitesi Bilişim Günlerine davetlisin!

Sabancı Üniversitesi Bilişim Günlerinde kafana takılan her türlü meseleyi alanlarında son derece yetkin akademisyenler ve Silikon vadisi profesyonelleri ile tartışabilir ve sorularına cevap bulabilirsin. Oturumlar katılımcılar ve konuşmacılar arasında yüksek etkileşim elde etmek için 25-30 kişi ile sınırlı olacaklar ve
Teknik mülakat eğitimi
Davranışsal mülakatlar ve özgeçmiş hazırlama
Endüstride ve akademide çalışma
Kariyer Planlama
Girişimcilik
Büyük Teknoloji Şirketlerinde Çalışmak ve İş Kültürü
Sabancı Üniversitesi lisansüstü programları
Teknoloji şirketlerine staj ve iş başvuruları
Yurtdışında yaşam ve iş hayatı
Yurtdışında yüksek lisans ve doktora programları
konu başlıklarına odaklanacaklar.

Ön eleme sürecinden geçen başvuruların sahiplerine, formda belirttikleri mail adresi üzerinden etkinliğe kayıt linkini göndereceğiz. Mail kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın!

Eğer ilgileniyorsan bu form aracılığıyla başvurabilirsin: https://bit.ly/SUBilisimGunleri2022.

Etkinliğe dair sorularını sabanci@cpaths.org mail adresi üzerinden sorabilirsin

Etkinliğe katılım ücretsizdir. İstanbul’da belirli noktalardan kalkan servis araçları ile kampüse ulaşım sağlanabilir. Kalkış noktası bilgisi başvuran öğrenciler ile paylaşılacaktır.