Kariyer Günleri

Teknopark İstanbul A.Ş. firmalar ile üniversite öğrencilerini ‘’Teknopark İstanbul Yerleşkesinde’’ bir araya getiriyor.

1 ve 2 Haziran 2022 tarihlerini kapsayacak şekilde 2 gün sürecek olan ‘’Kariyer Günleri’’ etkinliğine Bilgisayar ev Bilişim Bilimleri Fakültesi bölümlerinde okuyan 3. ve/veya 4.sınıf öğrencilerin katılımı hedeflenmektedir.

Etkinlik süresince her gün iki farklı oturum ile (öğleden önce/öğleden sonra) öğrenciler firmaların stantlarını ziyaret edecek olup staj, partime ve/veya işe alım süreçleri, kariyer ve terfi olanakları, oryantasyon ve eğitim süreçleri hakkında bilgiler alacaktır.

Bu etkinliğin birinci günü olan 1 Haziran 2022 günü için yeterli öğrenci sayısı sağlanması durumunda üniversitemizden araç kaldırılacaktır.

Etkinliğe katılmak isteyen öğrenciler:

Adı-Soyadı:

Bölümü:

Cep telefon numarası:

e-mail adresi:

Bilgilerini 30 Mayıs 2022 saat 08:00’ a kadar ncelebi@sakarya.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Oluşan listeye göre araç kalkıp kalkmayacağı bilgisi ilgili öğrencilere mail yoluyla bildirilecektir.