Batıkaf Fuarı

Değerli Öğrencilerimiz / Mezunlarımız,
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından “Yetenek Her Yerde” temasıyla gerçekleştirilecek olan “Batı Karadeniz Kariyer Fuarı”, 25-26 Mart 2022 tarihinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde 17 paydaş üniversite ve meslek odalarının işbirliği ile düzenlenecektir.
Sakarya Üniversitesi olarak katılacağımız bu kariyer fuarında tüm katılımcılar meslek hakkında bilgi edinme, kariyer planlarına yön verme, birçok firma ile tanışma ve iletişim kurma, iş/staj olanaklarını değerlendirme imkânı bulacaklardır.
Ayrıca fuar süresince gerçekleştirilecek olan kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, seminerler, bilgilendirme oturumları, atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları gibi etkinliklerle öğrenci ve mezunlarımızın eğitimlerine, ilgi ve becerilerine uygun kariyer alanlarını belirlemelerine fırsat sunulacaktır.
Bu amaçla Batı Karadeniz Kariyer fuarına katılımlarınızı bekliyoruz.
Aşağıdaki linkten kayıt olabilir ve kayıt için gerekli bilgiyi aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.
Link için: yetenekkapisi.org
Not: Katılım için kontenjan sınırlıdır.
Not: Batıkaf fuarına gidiş-geliş Üniversitemiz tarafından ücretsiz olarak sağlanacaktır.