İş İlanı Duyurusu

Değerli Sakarya Üniversitesi Öğrecileri,

Magna Otomotiv Sanayi A.Ş. şirketmiz “Kanada” merkezli bir otomotiv yedek parça üreticisi olup, 2012 yılında resmi olarak Kartepe/Kocaeli bölgesinde faaliyete geçmiştir. Ford, Fiat, Renault, Mercedes gibi önemli firmaların yedek parça üreticisi olan Magna Otomotiv Sanayi A.Ş. 2019 yılında “Great Place To Work” ödülünü alarak Türkiye’nin en iyi işveren markası seçilmiş ve büyük başarı elde etmiştir. Şirketimiz bünyesinde “Öğrenci Memur” süreci başlatmak ve 3. sınıftan itibaren okulda başarılar elde etmiş öğrencilerimize çalışma fırsatı sunmak istiyoruz. Buradaki en temel amacımız öğrencilerimizin iş hayatında tecrübe ve deneyim kazanmalarını sağlamak ile birlikte mezun olduklarında istihdam oranlarını arttırmaktır.
Eğer siz de bizlerle çalışmak isterseniz İnsan Kaynakları Departmanımızdan Sümeyye Metin (sumeyye.metin@magna.com) ile irtibata geçebilirsiniz.

Alım yapmak istediğimiz bölümler aşağıdaki gibidir;

• Otomotiv Mühendisliği
  • Mekatronik Mühendisliği