Final Sınavlarının Mazeret Başvuruları

Final sınavlarının mazeret başvuruları

2020-2021 Bahar Dönemi Final sınavı mazeret başvuruları sınav sırasında yaşanan teknik sorunlar için ve mazeretleri sebebi ile sınava giremeyen öğrenciler için iki şekilde değerlendirilecektir:

1) Online Sınav sırasında sorun bildiren öğrencilerimize dersin öğretim elemanı tarafından uygun görüldüğü takdirde "Hak Ver" seçeneği ile sınav hakkı verilebilir. Bu işlem öğrencinin oturumunu sıfırlar öğrenciye final sınavı tekrar açılır.

2) Sınava mazereti sebebiyle giremeyen öğrencilerimiz ise kendi Öğrenci Bilgi Sisteminden ilgili dersin final sınavı için mazeret başvurusunda bulunabilir. Başvuru adımları ekteki dökümanda açıklanmıştır.

Başvuru yapan öğrencilerin, mazeretiyle ilgili belgeleri eğitim birimlerine mail atmaları gerekmektedir. Başvurunuz ile ilgili evrakları Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Sekreteri Münir Gürocak'a (mgurocak@sakarya.edu.tr) iletmeniz gerekmektedir.

Sistemdeki başvuru sayfası 18 Haziran 2021 Cuma 08:00 da kapanacaktır, bu tarihe kadar başvurularınızı yapabilirsiniz.