UZAKTAN STAJ BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU

  •  Kovid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 Bahar Yarıyılı ile sınırlı kalmak koşulu ile Uzaktan Staj süreci aşağıda belirtilen şekilde uygulanacaktır. Uzaktan Staj başvuruları Google Form Linki üzerinden başvuru yapılmak suretiyle gerçekleştirilecektir.

Uzaktan Staj Başvuru Linki
https://forms.gle/3NyexCjA2sNiPeFC9

  •  Bahar dönemi sonunda mezun olan öğrenciler Tek ders Sınavına kalma durumları da dahil olmak üzere başvurularını 01 Haziran-10 Temmuz 2020 tarihinden itibaren yapabileceklerdir.
  •  Yaz okulu sonunda mezun olan öğrenciler Tek ders Sınavına kalma durumları da dahil olmak üzere başvurularını 06-10 Temmuz 2020 tarihinden itibaren yapabileceklerdir.
  •  Yukarıda Belirtilen link üzerinden tek staj türü seçerek başvurunuzu oluşturabileceğiniz gibi aynı zamanda durumunuza göre her iki staj türünü  seçerek de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
  •  Ödev ve Proje konuları, başvuru tarihinden itibaren en geç bir hafta içinde öğrenciye bildirilecektir.
  • Verilen proje ve ödevin tamamlanma süresi, proje veya ödev konusunun veriliş tarihinden itibaren 20 gündür.
  •  Öğrencilerimize verilen ödev ve proje konuları http://www.cs.sakarya.edu.tr/sites/cs.sakarya.edu.tr/file/fakulte_staj_defteri.pdf linkinde yer alan Fakülte Staj Defteri formatında hazırlanacak olup, elle doldurulacaktır.
  •  Fakülte Staj Defterinin ilk sayfasında yer alan “İşveren veya Yetkilisinin Adı-Soyadı, İmza Kaşesi” ve Her sayfa sonunda yer alan “Staj Amirinin Adı soyadı, İmzası” kısımlarının doldurulmasına gerek yoktur. Fakülte Staj defteri ilk sayfasında yer alan fotoğraf kısmına öğrenci resminin bulunması ve her sayfa sonunun öğrenci tarafından imzalanması mecburidir. Süresi içinde teslim edilmeyen ödev/proje değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Öğrenciler verilen ödev ve projeleri proje teslim süresi (Proje-ödev konusu verildikten sonra 20 gün) içinde tamamladıktan sonra Pdf Formatında taratarak öğrenci numarasının son rakamına göre:

Donanım Stajı için
0-4 arası olanlar; huseyind@sakarya.edu.tr
5-9 arası olanlar; nbogur@sakarya.edu.tr


Yazılım Stajı için
0,1,2 olanlar; ahmetarslan@sakarya.edu.tr
3,4,5 olanlar; kayar@sakarya.edu.tr
6,7,8,9 olanlar; sumeyye@sakarya.edu.tr


İlgili öğretim elemanına E-Posta olarak ileteceklerdir.

  • Uzaktan Staj Başvurusu linki Bahar dönemi veya Yaz Okulu sonu itibari ile mezun durumda olan öğrencileri kapsamaktadır. (Tek Ders Sınavına kalma durumları da dahil) Bu link üzerinden beyan verip proje veya ödev konusu almış ve tamamlamış olsanız dahi değerlendirme sürecinde beyanınıza aksi bir durumun tespiti halinde stajınız değerlendirmeye alınmayacak yok hükmünde sayılacaktır.
  •  Mezun durumunda olmayan öğrenciler sadece örgün staj yapabilecektir