Tübitak Staj (yazılım ve Veri Mühendisliği Bölümü)

Tübitak Staj (Yazılım ve Veri Mühendisliği Bölümü)

TÜBİTAK-BİLGEM-UEKAE / Yazılım ve Veri Mühendisliği Bölümü stajer öğrenci alacaktır. Staja kabul edilecek öğrencilerin üçüncü sınıftan dördüncü sınıfa geçiyor olmaları ve bölümde başarı sıralamasında ilk üçe girmiş olmaları gerekmektedir.

İLAN

Sayın Yetkili,

TÜBİTAK-BİLGEM-UEKAE / Yazılım ve Veri Mühendisliği Bölümü (G222) olarak yaz döneminde zorunlu staj yapacak olan ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde okumakta olan öğrencilerinize staj imkanı verebileceğimizi bildiririz.

Başvuracak olan öğrenciler fotoğraflı özgeçmişleri ve transkript örneklerini ik.g222@tubitak.gov.tr adresine gönderebilirler.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla,

Eren ENACAR

İnsan Kaynakları Birimi Asistanı

TÜBİTAK-BİLGEM-UEKAE