Computer Science Student Workshop Çalıştayı

Computer Science Student Workshop çalıştayı

Bu yıl 3.sü gerçekleşecek olan Computer Science Student Workshop çalıştayı düzenlenecektir. Computer Science Student Workshop, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine akademik çalıştay tecrübesi kazandırmak amacıyla her yıl düzenlenmektedir. Bu çalıştayda, organizasyon komitesi de, katılımcılar da Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği Bölümü yüksek lisans ve doktora öğrencileridir. Amaç, uluslararası konferanslara, çalıştaylara katılmadan bu tip akademik organizasyonların her kademesini kendi aralarında tecrübe etmektir. Geçen senelerde, 4. sınıf öğrencilerinin özgün bitirme proje çalışmaları kabul edilmiştir. Bu sebepten dolayı yalnız yüksek lisans/doktora öğrencileri değil, 4. sınıf öğrencilerinin de çalışmalarını göndermeleri uygun görülmektedir. Ayrıca, çalıştaya katılan arkadaşların sonraki senelerde bu çalıştayın organizasyon komitesine dahil olma imkanları da bulunmaktadır. İstanbul dışından gelecek katılımcılara, makaleleri kabul edilenlere öncelik verilerek, konaklama imkanı verilecek ve ulaşım masrafları karşılanacaktı. İnternet sitesi www.csw.org.tr. Buradan çalıştay ile ilgili en son bilgiye ulaşabilirsiniz.