Staj Mülakat Sınavı Tarihleri

Staj Mülakat sınavları 7-11 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Staj Mülakatlarına katılmadan önce aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir. Mülakatı yapacak olan öğretim elemanı, tarihi ve saati daha sonra duyuru olarak yayınlanacaktır.

Staj defteri doldurulurken staj yönetmeliğine ve özellikle aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.
*Mülakata gelen öğrencilerin staj defterlerinin yönetmeliğe uygun, imza ve mühürleri eksiksiz bir şekilde teslim etmeleri gerekmektedir
*Staj defterlerinin ilk sayfası alan ile ilgili mühendis tarafından, alanı belirtilerek imzalanmalıdır. (Ör: Bilg. Müh. Ahmet Can) Diğer tüm sayfalar da ilgili mühendis tarafından imzalı olmalıdır.
*Yazılan son sayfada şirketin kaşesi, resmi kurum ise mühür olmalıdır. fotoğraf mühürlü olmalıdır.
*Staj defterleri en az 20 sayfa olarak el yazısı doldurulacaktır.
*Staj defterlerine firmanın tanıtımı ile başlayıp, günlük yaptığınız çalışmalar yazılacaktır. Gerçekten uzak ve sadece teorik bilgiler ile doldurulan defterler kabul edilmeyecektir.
*Staj defterlerinin şekil ve içerik açısından yönetmeliğe uygun olması gerekmektedir.
*Staj işyeri formu imzalı mühürlü/kaşeli kapalı zarf içerisinde getirilecektir.

Fakülte Staj Yönergesi
Bölüm Staj Esasları