Ders Kaydı İle İlgili Önemli Durumlar

Ders Kaydı ile ilgili Önemli Durumlar

2019-2020 Güz döneminde ders kaydı yapacak öğrenciler aşağıdaki durumları dikkate almaları gerekmektedir.

• 2. Sınıftan, 3. Sınıfa geçerken aranacak olan 1,8 not ortalaması sadece 2019 ve daha sonra kayıt olacak yeni öğrenciler için geçerlidir.
  • Teknik seçmeli derslerde ilk gelen ilk kayıt olur prensibi uygulanacaktır. Not ortalaması dikkate alınmayacaktır. Kotası dolan teknik seçmeli derse yeni öğrenci kabul edilmeyecektir.
  • BSM202 - ELEKTRONİK DEVRELER VE LABORATUVARI dersinden kalıp  BSM201 - ELEKTRİK DEVRE TEMELLERİ dersinden geçenler bu iki dersin yerine gelmiş olan BSM213 - ELEKTRONİK DEVRELER VE LABORATUVARI dersini alacaklardır.
  • BSM202 - ELEKTRONİK DEVRELER VE LABORATUVARI dersinden geçenler  BSM201 - ELEKTRİK DEVRE TEMELLERİ dersine bakılmaksızın  BSM213 - ELEKTRONİK DEVRELER VE LABORATUVARI dersinden muaf olacaklardır.
  • Bütün dersleri tamamlamış fakat 240 AKTS'yi toplayamamış öğrenciler bir adet teknik seçmeli dersi seçmek zorundadır.
  • Dikey ve Yatay geçiş öğrencileri 23-27 Eylül tarihleri arasında ders yazılma formu ile elden ders yazılma işlemi yapılacaktır.