Ana Sayfa
Duyurular
İş İlanı Vakıfbank

İş İlanı - Vakıfbank

Vakıfbank Bilgi Teknolojileri olarak en güncel teknolojiler ile Bankacılık Uygulamaları geliştiriyor ve Bilgi Teknolojileri altyapımızı yönetiyoruz. Bankamızın IT bünyesinde aşağıdaki roller için adaylar aramaktayız.

  • Uygulama Geliştirme - Analist
  • Uygulama Geliştirme - Yazılımcı
  • Sistem Yönetimi - Veritabanı Yöneticisi
  • Sistem Yönetimi - Sistem Yöneticisi
  • Sistem Yönetimi - Network Uzmanı
  • Test - Yazılım Test Uzmanı

Kariyerlerine Vakıfbank’ta başlamak isteyen yeni mezun olan/olacak öğrencilerimiz başvurularını https://kariyer.vakifbank.com.tr adresinden yapabilir ya da CV’lerini btkariyer@vakifbank.com.tr adresine mail olarak iletebilirler. Başvuracak olan adayların aşağıda belirtilen bölümlerden mezun olmaları beklenmektedir.

Rollere göre İlgili Bölümler

Analist  

Mühendislik (Bilgisayar, Elektronik, Endüstri, İşletme), Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik  mezunları başvurabilir.

Yazılımcı

Mühendislik (Bilgisayar, Elektronik, Endüstri, Matematik), Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik, İstatistik mezunları başvurabilir.

Veritabanı Yöneticisi

Mühendislik (Bilgisayar, Elektronik) mezunları başvurabilir.

Sistem Yöneticisi

Mühendislik (Bilgisayar, Elektronik, Elektrik – Elektronik, Elektronik ve Haberleşme, Bilişim Sistemleri, Telekomünikasyon, Yazılım, Mekatronik) mezunları başvurabilir.

Network Uzmanı

Mühendislik (Bilgisayar, Elektronik, Elektrik – Elektronik, Elektronik ve Haberleşme, Bilişim Sistemleri, Telekomünikasyon, Yazılım, Mekatronik) mezunları başvurabilir.

Yazılım Test Uzmanı

Mühendislik (Bilgisayar, Endüstri, İşletme, Matematik), Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik, İstatistik mezunları başvurabilir.