Teknokent Bilgisayar Mühendisi İlanı (argedemia)
Teknokent Bilgisayar Mühendisi İlanı (Argedemia)

Sakarya Üniversitesi Teknokent bünyesinde yazılım, eğitim ve danışmanlık sektöründe faaliyet göstermekte olan Argedemia için YAZILIM GELİŞTİRME UZMAN VE YARDIMCILARI aranmaktadır.
ARGEDEMİA iş başvurusunda;

Fotoğrafı olmayan ve aşağıdaki niteliklere sahip olmayan özgeçmişler değerlendirilmeye alınmayacaktır. Başvurunuzu sadece gurler@argedemia.com adresinden yapabilirsiniz.

Genel Nitelikler:

• Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden mezun,
• .Net platformunda C# ile (Windows, Web veya Mobil platformlarından en az birinde) uygulama geliştirme konusunda tecrübeli,
• CSS, HTML5 kodlama yapısına bilen, • İlişkisel Veri Tabanı Konusunda bilgi sahibi ve MS SQL Server deneyimi olan,
• En az bir adet grafik programını kullanabilen (Photoshop, InDesign vb.)
• Nesne Yönelimli Programlama konusunda tecrübe sahibi,
• Tercihen Android ve diğer mobil platformlarında uygulama yazabilen,

Kişisel Nitelikler:
• Yoğun çalışma temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
• Planlama ve zaman yönetimi becerileri gelişmiş,
• Ekip çalışmasına ve işbirliğine yatkın,
• Analitik düşünebilen, araştırmacı, proje üreten, sistematik çözüm üreten, sonuç odaklı, yenilikçi,
• Organizasyon yeteneği ve planlama becerisi yüksek, takım çalışmasına yatkın
• Sorumluluk sahibi, takipçi, dikkatli.
• Gerektiğinde yurtiçinde ve dışına seyahat engeli olmayan,
Tercihen Sakarya’da ikamet eden veya Sakarya’da ikamet edebilecek bay,

İş Tanımı:
• Yazılım dünyası ile ilgili bilgi birikiminizi önemsiyoruz. Sürekli araştırıp yenilikleri takip edeceğinize eminiz. Geliştirilmekte olan Windows, Web ve/veya Mobil tabanlı projelerimizin en az birinde görev almanızı ve yeni geliştirilecek olan projelerimizin de parçası olmanızı istiyoruz.