Ford "ford Otosan Bilgi Teknolojileri Günü"
FORD -

FORD - "Ford Otosan Bilgi Teknolojileri Günü"

Ford Otosan'ın bölümümüz ve Bilgisayar Topluluğu ile ortaklaşa gerçekleştirdiği "Ford Otosan Bilgi Teknolojileri Günü" başlıklı etkinliği 29.04.2015 tarihinde Kongre merkezinde gerçekleştirilmiştir. Açılış konuşmasını Ford Otosan IT & IS Direktörü Hayriye Karadeniz yapmış olup, SAU Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nejat Yumuşak "Sanayi-Üniversite iş birliği", Koç Holding BT Koordinatörü Alper Göğüş " BT Sektöründe Yeni Trendler ve Koç Holding BT yaklaşımları", Yazılım Ofisi Sorumlusu Ender Topuz " Ford Otosan - Sakarya Üniversitesi Yazılım Ofisi Tanıtımı" konularında birer sunum yapmışlardır.
Ayrıca, bölümümüz mezunu Tuğba Aksoy Yazılım Ofisi Mezun konuşmasını yapmış olup, Hayriye Karadeniz yönetiminde, Koç Holding CIO’ları Arçelik BT Direktörü Hüseyin Öner, Otokoç BT Müdürü Erdal Kemikli, Opet BT ve Otomasyon Grup Müdürü Göksel Marangoz, Türk Traktör BT Müdürü Ergün Özdamar, Aygaz BT Müdürü Barış Düzenli ve Otokar BT Müdürü Altuğ Soydan ile de " BT Trend’leri, BT Kariyer olanakları ve  sektör İhtiyacı" konulu bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.
Etkinlik sonunda Akgün Otomotiv sponsorluğunda Ford Taşıtları Test Sürüşü yapılmıştır.