Ana Sayfa
Duyurular
En İyi Yerli Oyun Ödülleri Bilişim 2012'de

En İyi Yerli Oyun Ödülleri Bilişim 2012'de

2009-2011 yılları arasında geliştirilmiş en iyi yerli oyunları seçiyoruz. Beş kategoride yapılacak olan değerlendirmede aşağıdaki dallarda ödüller verilecek.

-En iyi oyun grafiği
-En iyi yapay zekâ
-En estetik oyun
-En iyi özgün oyun müziği
-En iyi oyun senaryosu

Firma oyunları ve bağımsız oyunlar değerlendirme kapsamındadır. Değerlendirme jürisi, oyun teknolojileri üzerinde akademi ve endüstride yer alan deneyimli kişilerden oluşuyor. Olası herhangi bir menfaat çatışmasının önlenmesi için, oyunları aday olan firmalarla ilişkili kimseler jüride yer alamayacaktır.

Oyun aday adaylarınızı http://gate.ii.metu.edu.tr  adresinden formu doldurarak 28 Ekim 2012 tarihine kadar bildirebilirsiniz. Oyununuzun değerlendirilebilmesi için forma, oyununuzun aday adayı olduğu kategorideki özelliklerini öne çıkaran 20-60 saniye süreli tanıtım videosunu ve oyununuzun çalıştırılabilir dijital kopyasını ulaştırmanız gerekmektedir.

Kazanan oyunlar,  Türkiye Bilişim Derneği tarafından JW Marriott  Hotel Ankara’da gerçekleştirilecek olan Bilişim 2012 etkinliği kapsamında 23 Kasım 2012 tarihinde törenle açıklanacaktır.