Ana Sayfa
Duyurular
Microsoft Student Partners (msp) Programının Başvuruları

Microsoft Student Partners (MSP) programının başvuruları

Sevgili Teknoloji Tutkunu Öğrenciler!

Yeni dönemin başlangıç heyecanını sizlerle paylaşıyoruz. 2011-2012 Bahar Döneminde Microsoft’un öğrenciler için düzenlediği Microsoft Student Partners (MSP) programının başvuruları geçtiğimiz günlerde başladı ve 30 Ocak tarihine kadar devam edecek.

Kariyeriniz açısından da önem taşıyan bu program, bizlerle birlikte Microsoft teknolojilerini ve Microsoft Türkiye ekibini yakından tanımak ve öğrenmek istiyorsanız tam size göre! MSP Programı sayesinde kendini kanıtlayan bir çok öğrenci Microsoft’ta çalışma fırsatı yakaladı. Bu ünvana sahip öğrencilerin teknolojik bilgi ve becerilerini geliştirmelerine birkaç örnek verelim.

Geçen seneki MSP’lerimizden ve ImagineCup 2010 Türkiye finalisti  İbrahim Kıvanç, Microsoft Middle East & Africa DPE departmanında Yazılım Teknolojileri Geliştirme Yöneticisi olarak çalışmaya başladı. İbrahim, deneyimlerini şu şekilde aktarıyor: “Yeni çıkan yazılım teknolojileri ile ilgilenerek bunların yaygınlaştırılmasında, projelendirilmesinde, teknik destek konusunda yazılım geliştiricilerle ve firmalarla bire bir çalışıyorum. Windows8, HTML5, Silverlight5, WP7 gibi yeni teknolojileri gerçek hayatta etkili şekilde kullanılması ve farklı disiplinlerle bir araya getirilmesi üzerine çalışmalar yapıyorum.”

Bir önceki dönem MSP’miz Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’nden bu sene mezun olacak Arda Develioğlu ise Redmond’daki Microsoft ofisinde çalışmaya başlayacak.

Microsoft teknolojileriyle iç içe olmanın yanı sıra MSP Kick-off etkinliklerinde Genel Müdür Yardımcıları Münir Kundakçı, Mustafa Çağan ve Melek Pulatkonak gibi üst düzey yöneticilerle tanışabilir, kariyeriniz için fikirler alabilirsiniz.

Bunların yanı sıra avantajlar ise:
- Microsoft Student Partners topluluk portaline erişim ve teknik yeterliliğin geliştirilebilmesi için Microsoft Türkiye etkinliklerine davet
- Bilgisayar teknolojileri ile ilgili bölümlerden mezun olacak program üyesi öğrencilere, Microsoft Corp.       (Redmond, ABD) bünyesinde açık olan teknik pozsiyonlar için telefonla iş görüşmesi fırsatı
- Microsoft MVP’leriyle tanışma ve yakın çalışma fırsatı (Mentorship)
- Ünvanın gerektirdiği teknik ve/veya soft skill eğitimlerine katılım olanağı
 
Herkesten önce bu teknolojilere erişmek ve paylaşmak için hemen başvurun! Yukarıda resmini gördüğünüz ilk dönem MSP’lerimize katilin. Daha detayli bilgi icin www.facebook/mskampus adresimizi ziyaret edebilirsiniz!

Sizleri de aramızda görmek dileğiyle!
Program detayları: http://j.mp/msp_aciklama
Programa başvuru: http://j.mp/msp_basvuru yada http://j.mp/mskampus