Ford Otosan SAÜ Yazılım Ofisi Personel Alımı Mülakat Sonucu

15 Mayıs 2015 Cuma günü yapılan mülakata katılan öğrencilerden aşağıda isimleri yazılı olanlar, yazılım ofisinde çalışmak üzere seçilmiştir.

Ford Otosan - SAU Yazılım Ofisine seçilen öğrencilerin, 01 Haziran Pazartesi günü saat 15:00 da Ford Otosan Yazılım Ofisinde yapılacak toplantıya  katılmaları gerekmektedir.

İsim Sınıf
Büşra Açık 3
Safa Tekerci 3
Ali Yavuz Çukur 3
Muhammed Gengel 3
İsmet Güzelgün 4

Başvuruda bulunan tüm arkadaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi nedeniyle teşekkür ederiz.

Ford Otosan - SAU Yazılım Ofisi Sorumlusu
Ender Topuz 0(262) 315 5172