Mezun Panelleri

MEZUN PANELLERİ

İlki 2011 yılında gerçekleşmiş olan Mezunlar Panelinin, her yıl final sınavlarından iki hafta önce yapılması hedeflenmektedir. Panellerin amacı mezunlarımızın, iş hayatına kendilerini hazırladıkları ve üniversite hayatı boyunca birlikte zaman geçirdikleri sınıf arkadaşları ve öğretim üyeleriyle aynı ortamı paylaşarak nostaljik bir ortam sunmanın yanı sıra  öğrencilerimiz ile yaşadıkları deneyimleri paylaşarak onları iş hayatına daha hazır hale gelmelerinde katkıda bulunulmasıdır.

3.Mezunlar Paneli (27.04.2013): "Bilgisayar Mühendislerinin Dünü, Bugünü Yarını" konulu panelde öğrencilerimiz mezunlarımızla buluştu. Sektörden değişik pozisyonlardan gelen mezunlarımız başarı öykülerini öğrencilerimizle paylaştı.

2.Mezunlar Paneli (25.04.2012):

1. Mezunlar Paneli: 2011 yılında yapılan mezunlar panelimize akademik ve özel sektörden birçok mezunumuz katılmış ve öğrencilerimiz tarafından büyük ilgiyle karşılanmıştır.