Stajyer Bilgisayar/yazılım Mühendisi Aranıyor Mku Teknoloji, Sakarya Üniversitesi Teknokent

Stajyer Bilgisayar/Yazılım Mühendisi Aranıyor - MKU Teknoloji, Sakarya Üniversitesi Teknokent

MKU Teknoloji** olarak, Sakarya Üniversitesi Teknokent’te bulunan şirketimizde, dinamik ve yenilikçi bir ekibe katılacak, Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği öğrencisi aramaktayız. Seçilen aday, yapay zeka ve teknoloji alanında derinlemesine eğitim alacak ve şirketimizin gelecekteki büyümesine önemli katkılarda bulunacak.

**Eğitim Konuları:**
1. Yapay Zeka: Makine öğrenimi ve derin öğrenme temelleri.
2. Gömülü Sistemlerle Yapay Zeka Entegrasyonu: Akıllı cihazlar ve IoT sistemleri için AI uygulamaları.
3. Web Sitesi ile Yapay Zeka Entegrasyonu: Dinamik web uygulamalarında AI kullanımı.
4. Yapay Zeka Tabanlı API Geliştirme: RESTful API'ler ve mikro servisler.
5. Yapay Zeka ile Raporlama: Veri analizi ve görselleştirme.

**Aranan Nitelikler:**
- Temel algoritma ve programlama bilgisi.
- Web programlama temelleri.
- Gömülü sistemlerde programlama deneyimi.
- Python dilinde yetkinlik.
- QT5 ile geliştirme tecrübesi.
- Yapay zeka konularına ilgi ve temel bilgi.

**Başvuru için İletişim:**
- Adı: Doç. Dr. Muhammed Kürşad UÇAR
- Telefon: 0506 849 31 46
- E-posta: mucar@sakarya.edu.tr

**MKU Teknoloji**, yenilikçi fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmeniz için ideal bir ortam sunar. Kariyer yolculuğunuzda size eşlik etmekten mutluluk duyarız!