Ana Sayfa
Duyurular
Turkcell Zafiyet Avcılığı Programı

TURKCELL ZAFİYET AVCILIĞI PROGRAMI

26 Kasım’da TURKCELL ve üniversitemizin işbirliği ile düzenlenecek Zafiyet Avcılığı programına başvur, Zafiyet Avcılığını öğren, zafiyet bul ve kazan!

26 Kasım 2021 - 19 Aralık 2021 tarihleri arasında lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek olan zafiyet avcılığı programı ile birlikte zafiyet avcılığını öğrenme, zafiyet avcılığı programını deneyimleme ve zafiyet bulup ödül kazanma şansını yakala!

30 Kasım 2021 Tarihinde online olarak gerçekleştireceğimiz eğitime kayıt olup, zafiyet  avcılığı dünyasının detayları hakkında bilgi alabilirsin.

Eğitim İçeriği

  • Siber Güvenliğe Giriş
  • Zafiyet Avcılığına Hazırlık
  • Web Temelleri
  • OWASP Top 10
  • Zafiyet Avcılığı Programlarında sıkça karşılaşılan Zafiyetler (Uygulamalı)

 

https://unibounty.com sayfasından program detaylarını öğrenebilir, kayıt olup zafiyet avcısı olma yolunda ilk adımı atabilirsin.

Programa kayıt olup eğitime katılan tüm katılımcılara TURKCELL AKADEMİ tarafından düzenlenecek sertifika verilecektir. Sertifikaya ek olarak üniversite özelinde dereceye giren katılımcılar aşağıdaki ödüllere hak kazanacaktır (Detaylar için https://unibounty.com sayfasındaki program kurallarını ve puanlandırma detaylarını okuyunuz.)

1. 5000 TL hediye çeki

2. 3000 TL hediye çeki

3. 2000 TL hediye çeki

 

Fotoğraflar