Haşim Gürdamar Eğitim ve Başarı Bursu 2020-2021 Dönemi

Haşim Gürdamar Eğitim Bursu

Şenpiliç A.Ş. Kurucusu ve Onursal Başkanı Haşim Gürdamar tarafından Fakültemiz öğrencilerine Haşim Gürdamar Eğitim Bursu verilecektir. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz ekteki formu doldurarak ve gerekli evrakları hazırlayarak aşağıda belirtilen e-mail adreslerine 19.10.2020 tarihi saat 16:00’a kadar göndermesi gerekmektedir.

Not: Bursa sadece bu sene (2020-2021 döneminde) kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencileri başvuru yapabilir. Birinci sınıfın dışında olan öğrencilerin yapacağı başvurular değerlendirme dışı tutulacaktır.

Başvuru formlarının gönderileceği e-mail adresleri:

Bilgisayar Mühendisliği için Arş.Gör. Kayhan AYAR'a (kayar@sakarya.edu.tr)

Bilişim Sistemleri Mühendisliği için Arş. Gör. Fatma AKALIN (fatmaakalin@sakarya.edu.tr)

Yazılım Mühendisliği Arş. Gör. İbrahim DELİBAŞOĞLU (ibrahimdelibasoglu@sakarya.edu.tr)

Formun son gönderim tarih ve saati:

19.Ekim.2020 Pazartesi Saat: 16:00'a kadar teslim etmeleri gerekmektedir.