Eylül Dönemi Staj Başvurusu Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine

2019-2020 Eğitim öğretim yılı yaz döneminde Fakültemiz Bölüm Web sayfalarında yer alan Google Form linki üzerinden Eylül Dönemi için Staj başvurusu yapan öğrencilerimizin dikkatine;

Google Formlarda açık bulunan 01/09/2020-28/09/2020 staj dönemi için Bölüm Web sayfalarında yer alan Google Form linki üzerinden staj başvurularını gerçekleştiren ve tarafımıza ulaşan öğrencilerimizin isimleri ekte sunulmuştur. Staj başvuru listelerinde isminizin karşısında yer alan staj dönemine göre stajınıza başlayınız. Staj başlangıç tarihi 1 Eylül olmayan öğrencilerimizin staj başlangıç tarihlerinin değişim sebebi 4 Ağustos döneminde de staj yapmaları ve bu sebeple Sigorta işe giriş çıkış tarihlerinde uyuşmazlık yaşanmasından dolayı SGK işlemleri açısından bir sıkıntı yaşanmaması içindir. İlgili Google Form Linki üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmenize rağmen isminizi ekte yer alan listede göremiyorsanız, ivedilikle Fakültemiz Staj Birim Sorumlusu Ahmet ÖZDEMİR ile iletişime geçiniz.

Fakülte Staj Birimi
İrtibat Telefonu : 0264 295 5916