Ana Sayfa
Duyurular
Staj Duyurusu (güncellendi)

Staj Duyurusu (GÜNCELLENDİ)

Değerli Öğrencilerimiz,
Ülkemizin ve dünyamızın içinde bulunduğu pandemi-COVİD_19 sürecinde sizlerin sağlığı bizler için çok değerlidir. Bu yüzden Bilgisayar ve Bilişim Mühendisliği Fakültesi olarak bu süreçte  eğitiminizin ve eğitim işlemlerinizin uzaktan ve kolay bir şekilde sürdürülebilmesi için elimizden geleni yapmaktayız.
Bu Kapsamda Zorunlu yaz staj başvuru süreçlerini kolaylaştırmak ve sonuçlandırmak adına yapmış olduğumuz çalışmalar ile ilgili duyuru metinleri aşağıda sunulmuştur. Durumunuz ile ilgili duyuruyu tıklayıp işlem adımlarını takip ederek başvurularınızı oluşturunuz.

  • Yaz Stajını Örgün (Bir işyeri ile anlaşmış ve 20 günlük stajını bir fiil firmaya giderek veya uzaktan firmanın belirlediği şekilde tamamlayan), olarak gerçekleştirecek öğrencilerimizle ilgili Duyuru için Tıklayınız
  •  Yaz Stajını Uzaktan (Ödev-Proje) şeklinde Yapacak öğrencilerimizle ilgili Duyuru için Tıklayınız
  •  2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonu itibari ile Yaz Okulu ve Tek ders Sınavları da dahil olmak üzere Mezun Durumda olan Öğrencilerimizin Staj Değerlendirmeleri Hakkında Duyuru için Tıklayınız

Not: 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonu itibari ile Yaz Okulu ve Tek ders Sınavları da dahil olmak üzere Mezun Durumda olmayan öğrencilerimizin tamamlamış oldukları  stajlarının değerlendirme süreci ve takvimi hakkında daha sonra bir duyuru yapılacaktır.