Teknokent'te Bitirme Projesi, Tasarım Dersi Veya Staj

Teknokent'te Bitirme Projesi, Tasarım dersi veya Staj

Sakarya Üniversitesinde bulunan Teknokent'te, bitirme projesi, tasarım dersi veya staj imkanını sağlayacak olan "Teknokent Staj ve Bitirme Projesi Kontrol Sistemi" hizmete girmiştir. Bu sistemden faydalanmak isteyen öğrenciler OBIS'te kullandıkları kendi kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme giriş yapabilirler. Sistemin detaylı kullanım kılavuzu, sisteme giriş yapıldıktan sonra ana sayfada en alt kısımdadır. Sistemden faydalanmak isteyen öğrenciler kullanma kılavuzunu okuyabilirler.

Bu sistemden sadece Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi - Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri faydalanabilir.

Web adresi: www.csteknokent.sakarya.edu.tr (İlgili linke Bağlantılar bölümünden de erişebilirsiniz)

Sorularınız için: Arş. Gör. M. Fatih ADAK  fatihadak{at}sakarya.edu.tr