Oracle Yaz Okulu 2012

ORACLE YAZ OKULU - 2012

İş Zekası & Veri Ambarı Eğitimleri (10 gün)

Oracle Yaz Okulu, kapılarını bu yaz bir kez daha, siz değerli gençlere açıyor!

Yazılım sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen gençlerimize; Veri Ambarı; Veri Entegrasyonu ve İş Zekası konularında yetkinlik kazandırmayı ve ardından da, bu eğitime katılan öğrencilere Oracle İş Ortaklarında staj başvurusu olanağı sağlamayı amaçladığımız bu eğitimlerde, Oracle'ın veri ambarı yaklaşımını ve bu yaklaşımı destekleyen ürünlerini öğrenme imkanı bulacaksınız. Oracle Yaz Okulu, sizi sektörün aranan uzmanları arasına sokacak tüm unsurları sunuyor.

Kurumsal bilgi teknolojileri alanında sağlam bir başlangıç yapmak, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen firmalarında aranan bir yazılım uzmanı olmak, başta Veri Ambarı ve İş Zekası olmak üzere, günümüzün cazip sektörlerinde kariyerinizi geliştirmek istiyorsanız siz de Oracle Yaz Okulu'na kayıt olun ve geleceğinizi sağlama alın.

Eğitimler toplam 2 hafta sürecektir. Okul onayladığı takdirde bu 2 hafta yaz stajının bir parçası olarak değerlendirilebilir. Eğitimin ardından Oracle İş Ortaklarında staja devam etmek isteyen öğrenciler başvurularında belirtirlerse, özgeçmişleri İş Ortaklarımız ile paylaşılacak ve İş Ortaklarımızdaki staj kontenjanları doğrultusunda değerlendirilecektir.

Eğitim Takvimi

Eğitim Adı ve İçeriği Tarih Süre Lokasyon
Data Warehousing Implementation Temmuz, 02 2,5 gün İstanbul - Çamlıca
Oracle Data Integrator Temmuz, 04 2,5 gün İstanbul - Çamlıca
Oracle Business Inteligence Suite Enterprise Edition 11g Implementation Temmuz, 09 5 gün İstanbul - Çamlıca

* Eğitimler hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için, eğitim isimlerine tıklayınız.
** Eğitim merkezi bilgileri ve diğer detaylar, eğitim kaydı onaylanan kişiler ile daha sonra paylaşılacaktır.

Kimler Katılabilir?

Oracle Yaz Okulu 2012’ye katılım ücretsizdir.

4 yıllık üniversitelerden bu yıl mezun olan / son sınıfa geçen ve aşağıdaki kriterlere uygun herkes başvurabilir.

• Bilgisayar Mühendisliği ve MIS okuyanlar öncelikli tercihlerimiz olacaktır.
  • SQL, Veri Tabanı Yönetim Sistemleri veya İş Zekası konulu ders almış olan ve mümkünse dersin öğretim görevlisinden ya da sektörden konuyla ilgili referans sağlayan öğrencilere öncelik tanınacaktır.
  • İş deneyimi aramıyoruz, gelecekte İş Zekası üzerinde çalışmak istemeniz yeterli!
  • Bir takımın parçası olabilecek, insan ilişkileri iyi, bilgilerini paylaşmayı önemseyen, İş Zekası üzerine kariyer yapmak isteyen herkese açığız.

Şimdi Başvurun!

Başvuru formuna BURADAN ulaşabilirsiniz.

Başvuru formunu doldurup (neden bu eğitime katılmak istediğinizi anlatacağınız açıklama kısmı ile birlikte), CV’niz ile bize gönderin!

Son başvuru tarihi: 28/05/2012