Genç Türkiye Zirvesi

Türkiye’nin 81 ilinden özel olarak seçilecek 3000 üniversite öğrencisi ve profesyonel genç ile birlikte 5. kez Genç Türkiye Zirvesi’ni gerçekleştireceğiz.

“Dijital Dönüşüm ve Güçlü Türkiye” sloganıyla; 12 – 14 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde enerjiden, eğitime, sanayiden, ekonomiye olmak üzere dijital dönüşümün tüm detaylarıyla ele alınacağı bir Zirve gerçekleştireceğiz.

Türkiye’de ve dünyadaki en başarılı firmaların CEO’ları, Genel Müdürleri ve ülkemizin yönetiminde yer alan üst düzey bürokratları 2013 yılından itibaren bir araya getirerek Türkiye’nin geleceği olan gençlerin kendilerini geliştirme ve bireysel farkındalıklarını arttırmalarına destek olmaktayız.

Zirvemiz hakkında detaylı bilgi için www.gencturkiyezirvesi.org adresini inceleyebilirsiniz.

Ön başvurularımız için son tarih: 12 Mart 2017