667 Sayılı Khk İle Kapatılan Üniversitelerin Öğrencilerinin Yerleştirme Sonuçları

667 Sayılı KHK İle Kapatılan Üniversitelerin Öğrencilerinin Yerleştirme Sonuçları

Fakülteye dilekçe ile başvuranların intibak sonuçları ve alınacak dersler ekteki dosyada bulunmaktadır.

2 16-2017 Güz yarıyılı için ekteki ders seçim formunu intibakı yapılan derslere göre eksiksiz doldurup imzalandıktan sonra öncelikle e-posta (yerdag@sakarya.edu.tr ) yoluyla gönderilecektir.

Asıllarının da en kısa zamanda elden veya posta yoluyla iletilmesi gerekmektedir.

Ayrıca Bilgisayar Mühendisliği Tasarımı ve/veya Bitirme Çalışması derslerini alan öğrenciler bölüm başkanlığına danışman atanması hususunda başvuracaklardır.

Üniversite Ortak Seçmeli Ders alan öğrenciler ekteki dosyada belirtilen "AÇIK" durumdaki II. Öğretim  derslerinden birini seçerek dersin ismini "derse yazılma formuna" yazarak seçebilirler.