Karma Öğretim Öğrencilerinin Ders Seçimi

Üniversitemiz Senatosu 08.08.2016 tarihindeki 469 sayılı toplantısında alınan 5 nolu kararı aşağıdadır:

“5. Üniversitemiz Fakültelerindeki Uzaktan Öğretim (Karma) lisans programı öğrencilerinin alt yarıyıldan alacakları dersler konusu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; aşağıda belirtilen Üniversitemiz Fakültelerindeki Uzaktan Öğretim (Karma) lisans programlarına öğrenci alımı yapılmadığından, ilgili bölüm öğrencilerinin alt yarıyıldan alacakları dersleri, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılından itibaren, devam mecburiyeti aranmaksızın, II. Öğretim Programlarından almalarının uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi.”

Yukarıdaki karar gereği Karma Öğretim Öğrencilerimizin 1, 2 ve 3. Sınıf derslerini II. Öğretim Programlarından, IV. Sınıf derslerini de Karma Öğretim Programından seçeceklerdir.

Karar Linki