Innovera Laboratuvarları Yarışması

Türkiye'de siber güvenlik sektörünün lideri Innovera, Innovera Laboratuvarları'nın Hacettepe Teknokent'teki yeni ofisine taşınmasını bir yarışma ile kutluyor.

Türkiye'nin genç ve yetenekli Java yazılımcılarını ödüllendiriyoruz!

Fight4J yarışmamız ile Türkiye'nin genç ve yetenekli yazılım geliştiricilerini online ortamda bir araya getiriyor ve kıran kırana bir yarışın içine sokuyoruz. Eğer siz de Java ile yazılım geliştiriyor ve kendinize güveniyorsanız, hodri meydan!

Üniversite öğrencileri ya da mezuniyetinden bu yana en çok 3 yıl geçmiş herkes yarışmamıza katılabilir. Başvuran kardeşlerimize bir dizi online sürpriz bulmacamız var.

Katılımcılarımızdan anlaşılabilir, güvenli, performanslı ve unit testi gerçekleştirilmiş kod geliştirmesi bekleniyor. Dereceye girenleri birbirinden güzel ödüller ve iş/staj fırsatları bekliyor!

Fight4J, 25-31 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek ve katılım tamamen ücretsiz.

Eğer Java'nın ustası benim diyorsanız kayıt olmak için geç kalmayın!

Detaylı bilgi için; http://fight4j.innoverabt.com adresini ziyaret edebilirsiniz.