Ana Sayfa
Duyurular
Microsoft Açık Akademi Yaz Okulu
Microsoft Açık Akademi Yaz Okulu

Microsoft Açık Akademi Yaz Okulu

Microsoft Türkiye olarak Ağustos ayında gerçekleştireceğimiz Microsoft Açık Akademi Yaz Okulu’nda sizin de öğrencilerinizi görmek isteriz.

Bu yıl 1 Ağustos - 26 Ağustos arası gerçekleşecek olan Microsoft Yaz Okulu, öğrencilerinizin bir ay boyunca Microsoft Türkiye Ofisi’de, Microsoft uzmanları tarafından alacağı teknik eğitimleri ve farklı sektörlerden liderlerin sunumlarını içeren, akışı belirlenmiş bir program olacak.

Başvuruda bulunan tüm öğrencilerden, Yaz Okulu boyunca geliştirecekleri proje fikirlerini içeren bir proje raporu hazırlamalarını isteyeceğiz. 100 öğrenci Microsoft Yaz Okulu Programı’na katılmaya hak kazanacak ve program sonuna kadar projelerini tamamlayan öğrencilerin staj defterleri Microsoft Türkiye tarafından imzalanacak. İçlerinden en iyi 15 proje, Microsoft’tan ve sektörden birçok değerli ismin yer alacağı jüri karşısında 2 dakikalık Start-Up sunumu gerçekleştirecek.

Teknik eğitimlerin yanı sıra, sektör liderleri ile tanışma fırsatı yaratan ve öğrencilere iş dünyasının kapılarını aralayan Microsoft Yaz Okulu Programı’nı başarılı bir şekilde tamamlayabilmek için gerekli şartlar:

- Programa 20 iş günü eksiksiz katılmak.

- İletmiş olduğunuz proje raporunu 9 Eylül 2016 tarihinden önce eksiksiz tamamlamak.

Microsoft Yaz Okulu ile ilgili detaylı bilgiyi blog yazımızdan edinebilir, başvurmak isteyen öğrencilerinizi başvuru sayfamıza yönlendirebilirsiniz.

Tüm öğrenciler 27 Mayıs 2016 tarihine kadar http://aka.ms/yazokulu sayfasından ücretsiz şekilde başvurularını gerçekleştirebilir.